top of page

Activiteiten

Innovatie, Inspiratie en Ondernemerschap @ Elsom (Reusel)
Woensdag 20 april 19:00 


Terug van weggeweest! Na zo’n 2 jaar radiostilte door corona, kunnen we eindelijk weer zonder maatregelen een leuke activiteit organiseren. Op woensdagavond 20 april organiseren we een inspirerende avond voor jonge ondernemers in de Kempen. En zoals je misschien is opgevallen, hebben we in de tussentijd de naam en het logo een upgrade gegeven.

Wat gaan we doen? 
Voor de eerste activiteit van het jaar hebben we gekozen voor een gezellige, informele omgeving waar we ook een biertje kunnen drinken, en dat kan natuurlijk perfect in de nieuwe Elsom. We hebben twee speciale gasten. 

Bas Roos 
Bas is de oprichter van Bistroo.nl, een van de challengers van Thuisbezorgd.nl die de kracht juist weer terug wil geven aan de horeca ondernemers en consumenten door directe interacties te faciliteren tussen hen middels blockchain. Bas zal vertellen over innoveren & opschalen in de crypto wereld.

Andre Stas 
Andre staat als mede-oprichter al ruim 20 jaar aan het roer van STAS Picture hanging systems, bekend van allerlei soorten ophangsystemen, maar ook in andere sectoren heeft hij zijn ondernemerschap laten blijken. Andre zal meer vertellen over pioneren & innoveren in meerdere sectoren.

Locatie programma en aanmelden
Elsom, Wilhelminalaan 48, 5541 CX Reusel 
Aanvang 19:00u. Het programma begint om 19:30u stipt en zal tot ongeveer 21:15u duren, waarna er nog een biertje gedronken kan worden. Aanmelden: uiterlijk vrijdag 8 april 2022 via deze link. Deelname is gratis. 

We hopen de eerste activiteit met een mooie groep te kunnen starten, hopelijk tot dan! 

Met ondernemende groet, 


Ruud Schippers
Paul Wouters
Mattis Legeland
Organisatie Jonge Ondernemers de Kempen 

elsom.jpeg
bistroo.jpeg
stas.jpeg
bottom of page