top of page

Verslagen van bijeenkomsten

Search
  • rmjschippers8

Workshop SEO - Wat levert het je op?

Op woensdag 29 november waren we te gast bij Libra Service Automatisering in Bladel, waar Bram Waarma van SEO Specialist de Kempen een workshop over zoekmachine optimalisatie verzorgde.

Velen van ons herkennen het waarschijnlijk wel. Je hebt een website, je hebt er alles op staan: wat tekst, foto’s, mogelijkheid om contact op te nemen, een aantal afgeronde projecten. Maar toch...

Twijfel je wel eens of je meer uit je website zou kunnen halen? Vraag jezelf dan eerst eens af: welk doel heeft mijn website? Wat wil ik ermee bereiken? Als je dat helder hebt ben je al een heel eind op weg in de goede richting.

Om dat doel te bereiken is SEO een heel sterk hulpmiddel. SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie.

Om meer inzicht te krijgen in de basis van SEO en het belang van een goed geoptimaliseerde website die goed scoort in zoekmachines zoals Google organiseert de Young Entrepreneurs by OBGB in samenwerking met SEO specialist de Kempen een interessante, interactieve workshop over SEO. Bram Waarma van SEO specialist de Kempen legt kort de basis van SEO uit en wat SEO jou oplevert en gaat vervolgens met jullie aan de slag om meer inzicht te krijgen in jullie eigen websites. Na de workshop:

- Ben je op de hoogte van de basis van SEO.

- Heb je handige tips en tools voor je eigen website.

- Sluiten we af met een gezellige informele borrel.

We heten je van harte welkom op 29 november om 18.30 in het pand van Libra automatisering aan de Postelweg 41, in Bladel. Deze workshop is voor alle jonge ondernemers vrij toegankelijk, dus ook voor niet-leden!

20 views0 comments
bottom of page